You're Myra's Visitor..

Let's Follow Me

Monday, December 29, 2008

Back To School...

selamat kembali ke alam persekolah tahun 2009,
kepada pelajar-pelajar ku..
mulakan azam baru dan niat anda...
cikgu sentiasa doakan anak2 murid cikgu berjaya..
pada Asyraf & Siti Sofia anda bakal menduduki
UPSR.. i wish best of luck to both of you....


mood:Good Luck

Sunday, December 21, 2008

Selamat Pengantin Baru..


peh..penat aku wat video nie + aku yg amik pic nie +
kakak aku pn amik + tq to kakak coz bg aku shoot pic..
anyway tahniah pade jiran aku
yg kawin pd hari ini...
iaitu....
Siti Hajar Binti Dr.Hj Jamaludin
&

Naili Bin Hamadon


video

mood: Bride And Groom

Wednesday, December 17, 2008

Family Gathering..

Family gathering nie berlaku pd julung2 kali nyer
ini semua idea pkcik usop aku ler...
n gathering nie berlaku di umh beliau....
mls nk ckp banyak..korang layan jer lah yer....

video

mood: BBQ

Tuesday, December 9, 2008

Video convo saye...

video

video ini ditaja oleh untie saya lah.....hihihi
tq untie.....

mood:Smile

Monday, December 8, 2008

Potret Family...

hihihi...cantikan? macam keluarga bahagia Family Portrait
mmg bahagia pn...!!! tq semua yang hadir memeriahkan
lagi majlis resepsi ijab dan kabul aku Bride And Groom
hahaha...sj nk ngarut jp....
tp anak2 Family 4 umi n ayah,
akulah yang paling cantikBeauty Pageant sekali...
hahaha...klu x caya tanya Mr.Mazury akuBoy

mood:Heart Glasses

Sunday, December 7, 2008

cian kete Mr.Mazury kena tarik semalam..??


Crying 2cian Mr.mazury aku..Car 2 kete dia kena tarik da...
tp bukan sbb x byr..sbb kete dia rosak..
kete dia rosak on da way balik ke kg halaman ku (banting)..
tp nasib baik dah nk sampai House 2umah aku..
+ tq to my Mom n my Dad coz datang tgk ape yang terjadi..
ayah datang wif kawan dia (mechanic) Mechanic n selepas dia tgk n test kete tue..
br lah kami tau yang ruper2 nyer gear box dia rosak dah...
cian Mr.mazury kete dia kena tarik n terpaksa balik KL wif cerene..
gara nak anta aku blik kg kete dia rosak..mm sowi Mr.mazury..

* I'm Sorry + Thank You
mood:Apology 2

Saturday, November 29, 2008

The NigHt oF gaLa DinNer..

"Gala dinner" bertujuan meraikan kejayaan
para graduan...
jadi aku dan teman2 sama2
meraikan kejayaan kami di malam itu...
22/11/2008
hari keramat bg aku dan seluruh para graduan....

tetapi..yg x best nyer.. diarang nyer para catering..
gile ar...mm..mmg wat aku mrh sgt...
ader ker ptt ms diarang nk angkat pinggan n aku nk alihkan
hp sbb takut mknn tue jtuh..n i'm not assume that yg dirang
ni nk curi hp aku...huh..pstue pkcik nie
ckp ar "x yah alih x curi pun!!!"
aku pn ape lg aku ckp ar "JAGA BAHASA TUE YER..!!"
senyap terus...yer ar bodoh ar pakcik tue..
pada pakcik tue tolong lah jg bahasa yer..


me wif Mr.Mazury...

love you guys...
mood:Hungry

Friday, November 28, 2008

di Hari BersEjaraH + SediH + GumBira

ini lah picture aku..
dihari convo dan di malam
convocation day...
mm..
penat + sedih + gembira sgt...
hehehehe...










mood: Moodswings

Family ku + tErhaRu..

family ku..
tunggak kejayaan ku...
thank you everybody...


i love u all...

gifts from them...
thank you very muchhh...
mood: Smile

Umi + Ayah + Aku...

umi dan ayah.. kerana umi dan ayah angah berjaya..
berjaya menamatkan pengajian dan mencapai cita2..
tiada kata2 yang dapat angah lafazkan,

melaiankan perkata "terima Kasih.." tanpa umi dan ayah
didunia ini hidup angah
takkan
berjaya sehingga hari in...


love you dad... En. Abdullah

love you mum.. Pn. Badariah


mood:Spray I Love You

Sunday, November 16, 2008

KeinDahaN cIptaaN iLLahi...

saksikan lah keindahan yang dicipta oleh Nya...





mood:Bouncy 5
Related Posts with Thumbnails

Labels

My Blog List

 

--{♥Myra's Touch up♥}-- Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez