You're Myra's Visitor..

Let's Follow Me

Sunday, April 12, 2009

Award from Alamfanacinta...

Awart from Alamfanacinta.... tQ ro her.....


Dis award comes with few terms & conditions:

1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling
berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan anda melalui 'backlink' blog
yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima
dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

alamak Tuan Punya Blog nie x tau la nk bg kt sape award nie...
nk bg kt semua la... boleh x?hehehe......

:sheep: Seri Hani - She is my friend since i study at International Islamic College until now..
:sheep: Zatil Hidayah - She also my friend since i study IIC...
:sheep: Fath - dak nie bestfriend adik sy Masturah Abd so sy bg jela yer...sbb dia pun kwn sy gak..
:sheep: fazrin - yang nie sy x knl..tp rajin gak mengkomen sy..tq yer....
:sheep: Ayul - pun kwn adik sy Masturah Abd, Ayul nie pn rajin mengomen..hehe (br skali komen)
:sheep: Mie - yang nie sy x berapa kenal..tp bg jela sbb nyer blog dia best...kisah idup dia jer...
:sheep: Izzah Yusof - (alamak cam ner boleh terlupa dia nie) she also my friend at IIC until now
:sheep: Ainul Aihaz - (klu x silap sy nama nye) sk bk blog dia sbb blog dia sgt sweet.
:sheep: Syaquost - x kenal pun..tp sy sk gak bk blog dia..
:sheep: asQalan - (yg ni btul2 x tau nama dia) blog dia pun sgt best...

sebenar nyer semua blog and the blogger best sgt....
klu blh nk letak lebih..tp condition dia 10 jer..
x per2..yg penting..blog kamu di hati sy gitu...heeee


mood: :sheep:

11 comments:

  1. angah bg award kt kawn aku jew..aku xdpt pown..
    :((

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Aik..ckp tak tau nama..

    tp kat link tu dah tulis 'Aie'..

    Hehe..

    Btw, thanx for da award..

    Keep in touch..

    ^_^

    ReplyDelete
  3. Masturah Abd: la..tu kan award utk kwn... heeee

    Putera asQalan :hihihi...sowi la..confused makcik...kikiki~

    ReplyDelete
  4. hehehe, tak kenal erk..hanif ngan munirah je kenal kut, sy kawan cyber akak awak la..apa2pun thanks mahirah

    ReplyDelete
  5. an2raya :hihihi...ur welcome...ooo mmg kakak knl kamu pn...kiki~

    ReplyDelete
  6. owhhhh . baru tau .. nie kakak mas yer . ok ok . :P

    btw , thnx dude ! kalah ABP youuuu ..

    ReplyDelete
  7. er..tp kan..cane ek nak leak logo ni.. ! huhu..saye tak pandai.. sile beri tunjuk ajar....

    ReplyDelete
  8. Ayul : yes...sy la kakak kpd masturah abd ya sporting gitu...kikiki~

    Seri Hani:ok mul2 kp save as pic tue.. n then ko wat post cam biasa..klu nk ltk tepi cam aku.. ko g kat layout n amik add gadget pastue amik add picture..ok sayg? yr welcome yer... ;)

    ReplyDelete

Myra's Touch up said :Thank you cause leave your comment for me...

Related Posts with Thumbnails

Labels

My Blog List

 

--{♥Myra's Touch up♥}-- Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez