You're Myra's Visitor..

Let's Follow Me

Tuesday, May 26, 2009

Minggu Hari Guru-ISNIN(Part 1)

Minggu nie minggu Hari Guru..
hehe...
x pernah diBuat orangkan
SEMINGGU tue sambut
Hari Guru..
hehe..
bakal abang ipar aku cakap,
banyak nyer aktivity,
sekolah along pun wat sehari jer..
coz x tau nak wat aktivity aper.."

hehe...biasa la...
sekolah kami nie
Cikgu2 dia penuh dengan I D E A..
okey...malas nak cakap banyak..
meh aku citer sepanjang hari ISNIN nyer
AKTIVITY

Mula-mula aku nak kenalkan korang dengan
kumpulan aku...
yeaahhhhh
ini dia kump.
Super Duper Yummy..
huk huk huk..
aku rasa mcm iklan aper ntah..
aku main sebut jer..
pastu aku decide mcm best je bile,
aku wat sore G E D I K + gaya G E D I K.
Faruq & Syafiq geling2 kepala tengok cikgu dia..
hahaha..
(aku menaip sambil gelak coz teringat kt diaRang)
Faruq (yg BESAQ) & Syafiq (yg KECIK)
*************
Pagi nie kiteRang kena wat Design Batik..
So nie bahan2 dia + Kotak kosong.Mula2 kena wat dia nyer patern, pastue colour
+ cop kan design tue...(anak murid tgk jer..Cikgu yang BUAT)
baik cikgu jer yang masuk PerTandingan tue jer..hehe

korang tgk la tue...
aku yang buat..
huhuhu...
yang dua Bujang lagi tue..
dok main ape tah..heeee

ya....inilah HASIL nya...
dari kump Super Duper Yummy...
hehehe...

**************
antara kump yang TerLibat
Kump Anggun
(Cikgu Zaita, Faris & Adyanee)
Kump Harmony Girls
(Cikgu Faridah, Adleena & Sufiah)
Kump Matahari
(Cikgu Ana, Aliff & Azfar)
Kump Wave
(Cikgu Hani, Iskandar & Syafiqah)
Kump Spectrum XY
(Cikgu Hidayah, Bahar & Ammar)
Kump Sunshine
(Cikgu Mahfuzah, Kamal, Fairuz & Anis)
Kump Starry Night
(Cikgu Azura, Asyraf, Farheen
"sikit jer kan anak murid aku...
heeeee..
sikit tapi cabaran
hanya Allah jer yang tahu.."

mood::sheep:

20 comments:

  1. dik, bole akak tau sek ni kat mane?ni sek khas kan?

    ReplyDelete
  2. salam..

    haha,menarik betul korg nye aktiviti..buat corak batik ek..

    dah tu,cikgu je yg kne wat,budak2 tgk je..tp betul la kan..dah nm pun hr guru,biar cikgu jela yg wat..klu anak murid buat,dah x jd hr guru..

    hehe.. :P

    ReplyDelete
  3. jap beb.. ko ngajor skola khas ke? wau..kagum la..

    moga ape yg kau ajarkan pada mereka jadi benih pahala buat ko..
    amin... : )

    ReplyDelete
  4. oMMy fiRuz :
    sek nie kat area KERAMAT..
    dekat dengan LRT PUTRA (DAMAI)
    aah sek pen khas..

    ReplyDelete
  5. nopx brightside:
    tapi syarat dia bukan cam tueee.
    anak murid yang wat utk cikgu nye..
    tp bujang 2 org tue...
    dok ngok jer...
    hehe

    ReplyDelete
  6. Seri:
    AMIN~..
    ohhh ko x tau erk
    aku ngajar dak sek khas...
    heeee...

    ReplyDelete
  7. Kita pernah gi lawatan skolah pndidikan khas.. Budak2 de sgt mesra dn besyyy sgt2.. Walaupun tak paham kdang2 ape g dorang ckp, tapi ku tahu dari mata mereka, mereka sgt mngharapkan kasih sayang dr org2 sekeliling.. Tringin nak pegi lagi.. Huuhuu..

    ReplyDelete
  8. Nur Farhana:
    yesss... betul tue...
    tapi bile dah lama ngn diarang,
    faham dah diarang cakap aper...
    hehe...

    ReplyDelete
  9. bagusnye aja budak2 pendidkan khas..comel je corak tu.. :)

    ReplyDelete
  10. bagusla jadi cikgu ajar mereka :)
    dpt pahala banyak..

    ReplyDelete
  11. milimilo:
    corak ea..
    cikgu nyer yg design
    tue yg tomey...
    hehe...

    ReplyDelete
  12. ARYN:
    insya'Allah....
    x ssh pun ajar diaRang
    cume banyak kan BerSabar...
    ;)

    ReplyDelete
  13. ini da lebeyh2 da ni..org sambut sehari jer..dia smpai seminggu...haish!!

    ;p

    ReplyDelete
  14. :: Alif :: Dal :: Mim ::
    heeeee...
    tue yang gempaq tue...
    kikikiki~
    jgn mareeee ha...
    huk huk huk...

    ReplyDelete
  15. F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O

    adinda mahirah cikcu ka???
    awat x habaq??
    SELAMAT HARI CIKCU ERK..
    CEYLET SIKIT??
    haha

    ReplyDelete
  16. mr.syazwan:
    aperrr..??
    ni nmpk nyer x alert nie...
    nk kena nie denda nie....
    heeeeee

    ReplyDelete
  17. joegrimjow:
    yang tueee???
    yang manekahhh??
    jd penDesign Batik kahhh??
    hehehe

    ReplyDelete
  18. waaa...kretip la dowang nih ;)

    ReplyDelete
  19. chipsmore:
    ohhh....
    mmg creative tueee..
    heee
    tgk la cikgu diaRang...
    ahakksss

    ReplyDelete

Myra's Touch up said :Thank you cause leave your comment for me...

Related Posts with Thumbnails

Labels

My Blog List

 

--{♥Myra's Touch up♥}-- Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez